Inredningen då?!

Jag vet jag vet! Alla har väntat så fantastiskt länge på att jag ska kasta upp bilderna på mitt fantastiska shagpad, men nu kan ni lugna er, dagen har kommit! Alltså, jag fick feeling och städade min lilla lya ett par veckor efter min plötsliga ommöblering. Det var fint i ungefär en dag, sen kom virvelvinden Ellet och gjorde som vanligt. Så det här ett litet ögonblick av min lägenhets existens. Let’s do it!

Ja, vad är det här? Biblioteket kanske!

Jamen ungefär sådär. Hallen och badrummet orkar jag inte visa pga blaha och supertrist med beigerosa plastmatta på väggarna. Men ska jag vara helt ärlig så är jag nog gladare i hur det blev än vad jag trodde när jag flyttade in. Nu får vi se hur länge den här konstellationen av möbler håller innan jag får ryck igen.

4 Kommentarer

 1. Alltså, jag vill bo med dig. Är så glad över att det finns andra människor som inte är fast i allt det där förbannade vita. Fast eftersom min sambo gillar vitt håller jag på att lära mig att släppa på det lite. det går sådär.

  • Ja nä man har ju blivit utsatt för det mycket i hyreslägenheter och studentrum och mitt misstycke har bara befästs genom åren. Jag går aldrig tillbaka frivilligt 😀 Försöker ni kompromissa iallafall? Även det är svårt, det är ju så olika karaktär liksom.

   • Åh, jag minns när de renoverade min studentlägenhet och jag kom tillbaka till en lägenhet med vita nättapeter förutom en vägg som var ljusturkos. Det gav mig migrän och sjukhuskänsla.

    Haha, ja lite kompromiss. 😉 På vissa ställen kan jag acceptera vitt, men det är mest för att jag inte gillar alldeles för mycket furu heller. ;P

    • Åh, ja. Jag hann precis ifrån en lägenhet innan dom renoverade, målade allt grått och satte upp såna där fullister halvvägs upp på väggen (varför inte högst upp så man har möjlighet att variera sig??) så man efter det inte fick göra ett enda hål i väggarna. Blotta förskräckelsen där!

     Sen studentlägenheterna så målar jag skamlöst om där jag bor. Klagar dom så målar jag vitt över innan jag flyttar ba 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *