Ett år som singel

Ja. Det har gått ett helt jävla år. Tiden ba, woosch!

När jag läser roliga citat om singellivet så får jag lust att singelblogga lite. Men så inser jag att jag gör exakt ingenting som är singelt egentligen. Jag lever i ett kvasi-förhållande med min roomie, vi gör pariga saker tillsammans som att laga mat, planera matinköp, tittar på film och slår följe hem från jobben, fikar och gör utflykter. Noll action. Noll roliga berättelser om hemska dejter eller skojiga hångel att lyfta till ytan. Inget tindrande. Inget flirtande.

Så vad ÄR det jag gör egentligen?

Mina dagar ser ut ungefär såhär:

08. Kliver upp. Dräller runt och sminkar mig och dricker kaffe och skrockar åt saker och liksom tar in livsnjutartendenser genom att ha så mycket tid på mig på morgonen. Går till jobbet. Jobbar, och som de här gångna dagarna, har seriösa diskussioner om feminism, jämställdhet och samliv i sex timmar om dagen. Går hem. Får mat lagad åt mig. Vi tittar på Futurama och Stephen Colbert och surfar och chattar med kompisar, fikar med några och hänger med några andra. Jag kastar ut katten som alltid sover på mitt rum sent på kvällen, går och lägger mig runt midnatt. Kliver upp vid åtta. Repeat.

Det är ungefär det. Och visst är det härligt!

Men ack så litet att blogga om.. Jag borde ju ta mig för lite fler projekt och sådär, men jag vet inte vad liksom. Ni vet att jag skulle göra mycket för er. Men att greja med Tinder och sånt där elände, det gör jag inte. Inte för någons skull.

2 Kommentarer

  1. Futurama och goda vänner är egentligen det enda man behöver här i världen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *