Äntligen fick jag tummen ur!

Ja, det där med planer och pyssel har ju en tendens att… dra ut på tiden. Jag köpte en fin hylla på Panduro som jag tänkte, den ska jag fan måla i någon färg. Sen gick tiden. Jag använde den förstås ändå, glodde på den ibland och ba, jag borde måla den där.

(Tänk när jag insåg att jag kunde ha smink i hyllan och därmed se mer och komma ihåg att använda mer! Win win!)

Sen klickade det till i söndags när jag röjde runt bland sminket och förvaringen hemma och ja, jag bara gjorde’t! Panduros hobbyfärg i “Coffee” (en favvofärg, gammalt brun liksom) utspädd i vatten och sen målade jag hela hyllan i den. Eller betsade, hur man nu vill frasera det. Tunn brun färg iallafall.

För jag gillar ju trä, men sånt där härligt ”blont skandinaviskt” trä är inte riktigt min kopp te.

Yay!

Sållade ut grejer jag inte längre ville ha i hyllan och ställde bara tillbaka sånt jag tyckte dög. Så, 20 minuters pyssel men en liten skillnad, som gör så stor skillnad!

9 Kommentarer

 1. Det blev ju superfint! Jag gillar också mörkare trä 😀

 2. I have been looking for a shelf like that forever for some little funky things I have that are too little to put anywhere else. Cannot find anything like it here.

  I’m with you on the wood thing – dark or distressed is best for me. I like it to have character, damn it! 🙂

  Will you get this comment this time? WHO KNOWS!

  • I GOT IT!

   And yes, I love that shelf. Saw it, knew I HAD to have it, and then when I moved I didn’t really know what to do with it, until I moved again and was like, where should I put ALL THESE THINGS and it became clear to me! I expect it to be a decorational shelf some time in its future too.

   Also, character always wins!

 3. Så fin den blev! Fick akut pysselbehov här också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *