Kat von D Shade and Light Eye palette!

Javisst! SMINK! MER SMINK! Denna skönhet köpte jag i februari när jag for ner till Stockholm över dagen och drällde runt med en vän. Jag var lite skeptisk kanske eftersom alltså, naturligt smink är tråkigt smink, men eftersom så många hade sålt sina själar och partners och föräldrar för dessa ögonskuggor, så tänkte jag att jag skulle prova.

 

Och alltså. Risken finns att jag har använt den här varje gång jag har sminkat sen jag kom hem med den, greppad i svettiga sminkälskarfingrar. Den är så jäkla bra. Färgerna är byggbara så man vispar på litegrann, och sen lite till, och sen lite till och VIPS så har man en inte alls särskilt naturlig ”contour” på ögonen. Om man vill stanna på ljust kan man det, men det gör jag aldrig, ens om jag planerar att göra det från början. Fniss.

Hårda angrepp.

 

 

Fem skakiga ögonskuggsblandarhänder av fem till Shade & Light Eye!

4 Kommentarer

  1. So fancy! Jag älskar min också, ska verkligen testa och blanda fler nyanser från paletten. Hittills har jag testat de olika tipsen i pamfletten.

    • GÖRT! Jag använder rullande alla färger utom dom två gråaste färgerna i mitten där, men den stora kan jag använda ifall jag vill lägga en skugga under käkbenet haha. Favvon måste vara den gula stora skuggan och den rödaste 😀

      • Haha ja jag kunde se på bilden att det var de skuggorna som var mest använda. Testade gillar att ha en av de gråa till ögonbrynen.

        • Ah! Ja det är ju najs om man hittar något sätt att använda alla färgerna! Trist att ha två orörda medan alla andra tar slut 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *