Smink! Anastasia Beverly Hills Self-Made!

Ja, det finns en viss risk att bloggen kommer hållas mindre personlig och mer grejig framöver, men det får vi se. Oavsett vilket, så fick jag post idag, från Kicks. Glädjefyllt skuttade jag tillbaka till lägenheten, tittade in hos min TV-spelande roomie och proklamerade högtidligt att nu minsann, nu ska jag sminka mig! Han vevade uppmuntrande med en hand och lyckades klämma ur sig ett “Yay!” medan han försökte undvika att dö i en livmoder, jagad av små bajskluttar. Indiespel, va.

Det som erbjöds på posten var Anastasia Beverly Hills ögonskuggor i samlingen “Self-Made”, som ska vara limited edition men den har sålts lite överallt under lång tid, så pass lång tid att jag till slut bröt ihop och köpte den efter att ha koögat den i ett halvår.

So pretty!

Så jag slängde såklart på alltihopa på armen för att få se och bestämde mig därefter för att använda den tredje från vänster och de fyra sista, beigeaprikos, turkos, svart och mörkbrun. Ah. Har ett ohälsosamt förhållande till ögonskugga. Älskar det ohämmat.

När jag tog bort sminket vid 03-tiden och skuggorna hade suttit på sedan 12 på dagen, så satt allting kvar och hade inte bleknat eller tappat bort sig. WIN!

ÄR NÖJD. SÅ ATT SÄGA.

 

5 Kommentarer

  1. Google translate is going to answer this and I hope it’s as hilarious as their attempts to translate the blog entry!

    Det är en allvarlig ögonpalett och jag älskar guld färger. Jag har konstiga ögon som är på den gröna sidan av blått och blek så jag har svårt att hitta färger som ser häftigt. Vanligtvis färger som fungerar för gröna ögon fungerar bättre på mig än de för blå och mina ögon är typ av blågrön. Jag är ett missfoster . Jag är säker på att det skulle vara något i denna uppsättning som skulle fungera för mig ändå.

    You’re welcome 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *